Restaurant Mes logo

Bar Vesterbro - Nyd et nøje udvalgt sortiment af vin mm.

Hvis du sætter pris på et godt glas vin og en god atmosfære på en bar på Vesterbro, bør du lægge vejen forbi vores hyggelige, lille perle på hjørnet af Vesterbro Torv og Vesterbrogade. Udover at servere fremragende vine og øl, kan vi byde på udsøgte retter, som du kan nyde helt fra frokost til aften, hvis sulten skulle melde sig.

cocktailbar vesterbro

Det kan vi byde på

Vi er måske ikke den mest traditionelle bar på Vesterbro, da vi ikke serverer cocktails og et hav af forskellige drikkevarer. Vi har derimod et nøje udvalgt sortiment af de bedste vine fra blandt andet Frankrig og Tyskland, som vi selvsikkert byder vores gæster på.

Vi hjælper også gerne med at fortælle om de forskellige muligheder, der er i vores bar, hvis I skulle have lyst til at vide mere om vinene eller have hjælp til at vælge den rette variant til maden.

Vores vine er i varierende prisklasser, så alle kan nyde et glas vin eller en flaske hos os. Der er også vin i vores bar til enhver smag; både med eller uden bobler i orange, rosé, hvid eller rød – størstedelen af dem af organisk karakter, eller naturvin.

Vi betegner vores bar på Vesterbro som affordable luxury, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på hverken mad eller drikkevarer. Vi ønsker dog stadig at holde det på et prisniveau, som de fleste kan være med på, når de skal ud og nyde en udsøgt middag eller en god flaske vin.


Derfor serverer vi vores gastronomiske oplevelser til priser, der er værd at komme igen efter – både til frokost og aften.

cocktailbar vesterbro

En utraditionel Vesterbro bar - midt i hjertet af Vesterbro Torv

Med sans for det organiske og naturlige kan du snuse rundt i vores vinkort, hvor du finder mange gode naturvine, som vi selv har udvalgt nøje. Det er derudover ikke kun vores vine og læskende råvarer, som er organiske og naturlige. Vi arbejder hovedsageligt med råvarer af højeste kvalitet, som alle er økologiske og gerne i sæson.

Med vores indbydende og økologiske menu og lækre vinkort, såvel som simple drinks, er vi en bar på Vesterbro med masser af gode drikke- og spise oplevelser klar i ærmet til dig, i den fineste, mest raffinerede og klassiske manér. Vi hjælper med glæde dig og dit selskab igennem kortet, så I får valgt det bedste match for netop jer.

Sæt din kurs mod vores restaurant på Vesterbrogade 55, midt på Vesterbro Torv.

Få et sneak peak på vores retter

Savner du et lille sneak peak kan du tage et kig på vores Instagram profil, hvor du finder vores retter, vin og atmosfære i et lille potpourri af billeder. Vi holder løbende vores profil opdateret med de nyeste farverige og smagfulde retter, vin eller cocktails som serveres i vores bar på Vesterbro.

Varm appetitten op med lidt æstetisk til øjet, og lad tankerne flyde væk i de skarpe, stilrene og nordiske anretninger, som vores kokke kræser for hver eneste dag.