Restaurant Mes logo

Brunch Vesterbro - Franske fornemmelser hos Restaurant Mes

Man vil typisk kalde det en brunch på Vesterbro, når tiden har passeret morgen og formiddag, men det alligevel er for tidligt til frokost. Hos Restaurant Mes kan vi servere dig og dit selskab for skønne, økologiske retter af gastronomisk fornøjelse efter kl 12.

frokost Vesterbro

Inspiration fra årstidens gaver

Når du kommer forbi til mad hos Restaurant Mes på Vesterbro, vil du altid blive budt på lækkerier, som alle bunder i årstidens råvarer. Vi tror nemlig på, at den gastronomiske oplevelse ligger i at kunne udnytte, hvad naturen giver os, uanset sæsonen.

Derfor vil du også kunne opleve tungere retter med hårdføre grøntsager og sæsonbaseret fisk i vintertiden, lette og elegante anretninger med sommerens kulinariske herligheder i de varmere måneder, samt både velafbalancerede og smagfulde sammensætninger af årstidens gaver i efterår såvel som forår.

frokost Vesterbro

Ikke den typiske brunch på Vesterbro

Selvom vi ikke kan servere dig en brunch, som dem, du normalt oplever, med æg, bacon og pandekager, så har vi nok alligevel noget, der vil fryde dine smagsløg. Vi har nemlig altid fokus på kvalitet og smag, når vi sammensætter vores sæsonbaserede retter med friske, danske råvarer, og så præger de franske smage især vores gastronomiske fantasi.

Derfor vil du også kunne finde delikate franske bobler på vores vinmenu, som du kan nyde med din mad, når du kommer forbi til en anderledes brunch, eller frokost, hvis vi blot skal kalde det, hvad det er. Foruden dette, finder du også andre nøje udvalgte vine på vores menu, herunder både røde, hvide og rosé fra regioner som Jura i Frankrig, samt fra bl.a. Tyskland.

Få stillet din sult med smagefulde anretninger

Det bedste måltid deles altid med nogen, man holder af. Vores sult stilles bedst, når vi kan nyde både god mad og godt selskab, og derfor skal en brunch eller frokost på Vesterbro og helt sikkert nydes med nogen, du har kært. Hos Restaurant Mes på Vesterbro har vi plads til både de mindre og større selskaber, den lille og den store sult.

Spis din brunch som den bedste sammensætning af tre retter fra vores frokostmenu. Her vil du blive introduceret til salte såvel som søde retter. En brunch hos Restaurant Mes på Vesterbro vil bestå af en raffineret sammensætning af de gode smage fra den danske jord, som næsten ikke kan fås bedre – så skulle det da være med et koldt glas vin til.

Kommer du med et selskab, har du den bedste mulighed for at få et bord, hvis du booker det i forvejen. Find derfor vores bookingsystem her på siden og reservér et bord til dit selskab i dag.

Spørgsmål til vores frokost og brunch Vesterbro?

Skulle du have spørgsmål til vores frokost, aftenmenu eller brunch på Vesterbro, er du velkommen til at tage kontakt til os. Se vores Instagram for inspiration til dit næste måltid. Her viser vi vores bedste evner frem, så du kan få den god fornemmelse af vores kulinariske sammensætning, samt en sult efter mere.