Restaurant Mes logo

Cafe Vesterbro - Find en økologisk og bæredygtig restaurant

Leder du efter en café på Vesterbro, som tager maden et skridt op ad den gastronomiske stige, så kan du kigge mod Restaurant Mes, der serverer bæredygtige og økologiske anretninger, som er en fryd for smag og syn.

cafe Vesterbro

Gastronomisk oplevelse for alle

Hos Mes, ønsker vi at kunne byde alle velkommen indenfor, og derfor stræber vi efter konceptet ‘affordable luxury’, hvor den ekstraordinære smagsoplevelse og mad bliver tilgængelig for alle.

Vores kompetente og passionerede kokke sammensætter og udvikler vores menu efter årstiderne, så dig og dit selskab kan smage på en økologisk menu, på en ekstraordinær cafe på Vesterbro. Vi arbejder med råvarer af høj kvalitet, og gerne økologiske danske råvarer af mest mulig bæredygtig karakter.

cafe Vesterbro

Når franske noter møder danske traditioner

På vores restaurant eller cafe på Vesterbro, vil du opleve danske traditioner og sarte smage, hvor disse møder og kombineres med de franske fyldige smage og sammensætninger. Dog kombineres alt på en nytænkende og dragende manér.

Med udgangspunkt i danske råvarer, tilføjer vi noter af det luksuriøse franske køkken. Vi bevæger os i råvarer, som grøntsager, fisk og kød. Vi serverer og laver desuden også vores menuer, frokost som aften, med vegetariske alternativer, hvis det måtte være et behov.

Til de dansk-franske anretninger på vores cafe på Vesterbro, kan du selvfølgelig også få et velkomponeret glas vin fra hovedsageligt det kendte franske vinområde, Jura, eller flere forskellige områder i Tyskland. På kortet finder du blandt andet også organiske vine, orange vine, lækre konventionelle champagner og meget andet til ganen.

Vi har et bredt vinkort, som vi hellere end gerne ønsker at vejlede dig i, når du besøger os på Vesterbrogade 55.

Frister en 3-retters frokost menu på en cafe på Vesterbro?

Står du i løbet af din dag og mangler en spændende frokost, lidt ud over det sædvanlige, så kan du kigge forbi vores restaurant til 3-retters frokost menu, som tager dig i gennem sirligt anrettede serveringer.

Vi har åbent fra kl. 12 frem mod midnat, så du altid kan sætte tænderne i gourmetmad, i godt selskab. Oplev en gastronomisk frokost på vores restaurant Vesterbro blandt det udvalg af cafe mad, som der er at finde i dette københavnske område.

Ønsker du derfor en mindeværdig kulinarisk frokost aftale, anbefaler vi dig at afprøve vores menu med nogle af de bedste vine og smagskombinationer. Lad dig drage af vores nordiske indretning og lokaler og drømme dig væk i de dansk-franske smage.

Følg med på Instagram og besøg vores søster restaurant

Vi elsker at kunne dele vores passion, og derfor kan du også holde øje med vores aktiviteter, nye anretninger og menuer på vores Instagram, som emmer af vores koncept med det stilrene og stringente nordiske look, men med sans for det afslappende element.

Leder du efter, ikke blot en cafe på Vesterbro, men en restaurant, kan du både besøge os hos Mes, eller på vores søster restaurant Meille, som befinder sig i Indre København på Sankt Peders Stræde, hvor det danske køkken er i højsædet.