Restaurant Mes logo

Cocktailbar Vesterbro - Bedste mulighed for kolde drinks

Det er ikke svært at finde en cocktailbar på Vesterbro, som serverer skønne og farverige drinks på bedste vis. Hos Restaurant Mes, på hjørnet af Vesterbro Torv, kan vi ligeledes servere kolde lækkerier, dog i mindre farverige klæder.

cocktailbar vesterbro

Smag på vores kulinariske verden

Foruden de kolde drikkevarer, som også serveres på en cocktailbar, kan du på menuen, hos Restaurant Mes på Vesterbro, finde et væld af bæredygtige anretninger med råvarer fra sæsonens skød. Vi går nemlig højt op i kvalitet og miljørigtige valg, og derfor vil vores menu også altid være baseret på, hvad årstiden har at tilbyde.

Til maden kan vi også servere dig vine af mange arter, herunder røde, hvide, orange, rosé og letbrusende varianter med gode smage. Nogle søde, nogle syrlige. Til fælles har de dog alle, at de kan nydes for sig selv eller med en let anretning, og så er de nøje udvalgt ud fra deres naturlige karakter og gode noter, der rangerer fra de mørke til de lyse toner.

cocktailbar vesterbro

Ikke som hver anden cocktailbar

Vi kan desværre ikke byde på store, farvestrålende drinks med forskellige typer af spiritus og frugtdrikke, som især findes på en cocktailbar på Vesterbro, men vi kan derimod servere et mere raffineret og forfinet udvalg af gode vine, som alle er håndplukkede på grund af deres særlige egenskaber og smage, som gør dem til noget helt særligt.

Vi er især begejstrede for det franske køkken, og derfor tager vores gastronomiske sammensætninger også udgangspunkt i netop de rustikke smage fra Frankrig. Hertil passer naturligvis også vine fra samme land, og egne som Jura, er vi især forelskede i, da de her er vanvittigt gode til at modne druerne og bearbejde dem, så de smager helt vidunderligt – både til mad, men også for sig selv.

Varieret vinmenu til små gastronomiske bricolager

Vores vinmenu favner bredt. Derfor kan selv den største elsker af en cocktailbar også sagtens få tørsten stillet i vores restaurant på Vesterbro. Vi har nemlig både søde vine, som kan nydes for sig selv, som aperitif eller til desserten, men også mere tørre og syrlige flasker, som du ikke kan finde på selv den smarteste cocktailbar.

Der vil, med andre ord, helt sikkert være noget, for enhver smag. Så selv hvis planen var at tage på cocktailbar, for netop at få de søde eller syrlige drinks, så kan I helt sikkert få en lige så god, måske også mere luksuriøs, oplevelse, hvis I besøger Restaurant Mes på Vesterbrogade 55 ved Vesterbro Torv.

Affordable luxury - mere end en cocktailbar

Vi arbejder ud fra princippet om, at alle skal kunne betale for enestående og luksuriøs mad og drikke, og derfor tilbyder vi også alt, hvad vi har på menuen til priser, som afspejler netop dette. Så skal du væk fra den farvede cocktailbar og have en kulinarisk oplevelse, som du ikke får til hverdag, så tag et kig forbi Vesterbro.

Du kan allerede nu booke et bord, hvis du vil være sikker på at få en plads til frokost eller aften. Skal du have en smagsprøve på vores bæredygtige og økologiske lækkerier med inspiration fra Frankrig, med base i Danmark, kan du også se med på vores Instagram.