Restaurant Mes logo

Frokost Vesterbro - gastronomisk madoplevelse for enhver

Skulle du få lyst til en lækker frokost på Vesterbro med de bedste, nordiske smage, så byder vi dig indenfor hos restaurant Mes. Selv midt på dagen kan du besøge os og smage mad, der kan stille den lille eller store sult alt efter behov.

frokost Vesterbro

God kvalitet og økologi

Den gode smagsoplevelse er lige rundt om hjørnet, hvis du befinder dig på Vesterbro eller lige i nærheden. Vi serverer frokost, hvor kvalitet og fokus på bæredygtighed er i højsædet. Hos Mes har vi et yderst kompetent kokketeam, der kæler for maden og sikrer den gode smag i alle vores retter og fineste anretninger.

Du kan opleve serveringer, hvori der indgår klassiske smage, men hvor vores kokke formår at eksperimentere med nye, anderledes kombinationer og tilføje personlighed. Du vil derfor overraskes på dine smagsløg, når du besøger os, idet du får mulighed for at sætte tænderne i nytænkende retter til frokost, som desuden også rammer velkendte smagsnuancer.

For os er det vigtigt at præsentere vores retter på ærlig og indbydende vis. Vi serverer derfor alle vores retter, så de både er en fryd for det detaljeorienterede og æstetiske øje, men samtidig bliver favoritter for smagseksperten.

frokost Vesterbro

Hyggelige lokaler, hvor kulturer mødes

Mes indbyder til hyggeligt samvær med venner og familie, og med vores nye lokaler på Vesterbrogade 55 er der plads til alle, der ønsker at nyde en velkomponeret frokost på Vesterbro. Vi sørger for en hyggelig og afdæmpet atmosfære i vores nordiske lokaler, så du kan nyde dit måltid i rolige omgivelser.

Du vil desuden opleve forskellige kulturer i mødet med hinanden, når først du smager vores frokost, hvor sarte, nordiske smage møder det franske køkken med dets dybde og fylde.

Det er gennemgående for vores serveringer, at de baserer sig på sæsonens råvarer, der både er danske og økologiske. På denne måde fremmer vi de bedste smage og fremstiller lækre måltider, som vi ser frem til at servere for dig.

Frokost eller middag på Vesterbro

Når du kommer forbi os midt på dagen, kan du se frem til en 3-retters frokostmenu, hvor sæsonens, økologiske grøntsager og passende fisk og kød indgår i menuen. Vi tilbyder selvfølgelig også et endnu mere bæredygtigt valg i form af en vegetarisk menu, hvis det er et ønske.

Hvis du søger spisesteder Vesterbro og hellere vil besøge vores restaurant i de senere aftentimer til en intim middag under fire øjne, som del af et større selskab eller nyde aftenen med gode venner, serverer vi også en 5-retters aftenmenu samt andre A la Carte retter på Vesterbro.

Hvert besøg er en oplevelse

Vores menuer udvikler sig løbende samt ændrer sig i takt med årstiderne, så du og dine gæster kan besøge os på Vesterbro igen og igen til frokost såvel som aften – og hvor du bliver mødt af nye gastronomiske oplevelser hver gang.

Til vores forskellige menuer tilpasser vi en vinmenu, så de nordiske og franske smage bliver fremhævet på fineste vis med både konventionelle og organiske vine, der komplimenterer både sarte og dybe smage i din servering til frokost.

Du kan selvfølgelig også vælge øl og vand, hvis det passer sig bedre til dine behov.

Tjek vores restaurant på Vesterbro ud

Har du i sinde at spise frokost hos os i forbindelse med en særlig anledning eller blot for at smage en kulinarisk oplevelse med en god veninde, ven eller familiemedlem, så book bord her på siden. På den måde kan du være sikker på, at der er plads til dig og dine gæster, når I kommer.

Du kan allerede nu se frem til dit næste besøg hos os ved at tjekke vores Instagramprofil ud og se, hvilke delikate fristelser du kan sætte tænderne i. Vi ser frem til at servere nordisk gastronomi for dig. Du finder vores cafe på Vesterbrogade 55 midt på Vesterbro i København.

Når du har nydt en lækker Vesterbro frokost på Restaurant Mes, kan det være, at du har lyst til at få lidt frisk luft og gå en tur i området. Vores restaurant er endda placeret lige ved Vesterbro Torv, hvor du kan sætte dig på en bænk og nyde den friske luft og solens stråler, indtil mætheden er stilnet af.

Hvis du går en tur i området, vil du blive mødt af bylivets atmosfære, der både byder på butikker og områder, hvor du kan hænge ud med dem, du er i selskab med.

Giv en frokost Vesterbro i gave

En gaveidé, der aldrig slår fejl, er, at invitere nogen, du holder af, på frokost eller middag. Et måltid på en god restaurant er en betænksom gave, der både inviterer til samvær og lækker mad – en perfekt kombination. 

Du kan til hver en tid købe et gavekort til Restaurant Mes og give til nogen, i forbindelse med enhver anledning. Hvis du er lidt for sent ude til at nå ud i en fysisk butik og købe en gave eller bestille noget hjem fra internettet, så er et gavekort hos os den perfekte løsning. 

Du kan bestille gavekortet her på siden, hvor du vælger et beløb og derefter får det tilsendt på mail. Du kan dermed selv printe det ud eller sende det videre til vedkommende, der skal have gavekortet. 

Det er en gave, der kan gives til hvem som helst, som sætter pris på en god restaurantoplevelse. Det kan være en lækker veninde frokost, en gave til dine medarbejdere eller familiemedlemmer. 

Hvis du er heldig, kan det være, at det er dig, der bliver inviteret med, når vedkommende skal ud og indløse gavekortet. Det kan være endnu et godt argument for, hvorfor det er en perfekt gave.