Restaurant Mes logo

Mad Vesterbro - Sæsonbaseret gastronomisk madoplevelse

Hos Restaurant Mes kan du altid forvente dig frisk, kvalitetssikret mad på Vesterbro. Vores menu skifter nemlig med sæsonerne, så du hele tiden kan forvente dig en ny madoplevelse, når du kommer til frokost eller middag hos os.

Mad Vesterbro

Dugfrisk madglæde

Vi går ind for, at man skal anvende sæsonens råvarer. Derfor vil du også opleve et menukort hos Restaurant Mes på Vesterbro, der emmer af sæsonernes lækre frugt og grønt, frisk fisk og kød efter smagene fra årstiden.

Du kan derfor også forvente dig, at en middag eller frokost vil repræsentere, hvad du kan mærke på huden. I sommertiden vil vi eksempelvis byde på lette retter med sommerens bær og grønt, og i vintermåneder vil menuen prydes af tungere smage baseret på den frostbidte natur.

Mad Vesterbro

Affordable luxury mad på Vesterbro

I vores lokaler på Vesterbrogade kan du både nyde en frokost med én du holder af eller et større selskab, og det samme gælder for middagen. Vi har nemlig rummelige lokaler, der kan omfavne ethvert selskab og en hver smag, til en overkommelig og imødekommende pris.

Vi arbejder nemlig ud fra princippet om, at alle skal have råd til at spise mad af høj kvalitet, når de tager ud, på Vesterbro, uden at det skal tømme kontoen for de sidste kroner. Derfor finder du mad som en affordable luxury hos Restaurant Mes.

Mad til frokost eller middag

Kommer du forbi Vesterbro ved frokosttid, kan du spise vores nøje udvalgte 3-retters menu, der ligeledes er baseret på, hvad sæsonen kan byde os. Dog kan du være sikker på, at det vil være en gastronomisk madoplevelse, som du ikke finder andre steder på Vesterbro. Vores frokost kan du både nyde som den angivet, eller du kan vælge en vegetarversion.

I aftentimerne har du flere muligheder for affordable luxury, da vi både kan byde på en varieret 5-retters middag, med eller uden tilhørende vinmenu, eller du kan vælge én eller flere retter på vores A la Carte menu. Vi sørger naturligvis for, at skabe en god stemning, der netop omfavner de værdier, som vi arbejder ud fra, og derfor vil du også opleve et roligt miljø med franske noter.

Fransk-Dansk mad på Vesterbro

Som nævnt, er alle vores retter og menuer sammensat baseret på, hvad sæsonen byder på. Dog kan du altid være sikker på at finde danske smage, som er krydret med franske undertoner, da vi også især har øje for de franske smage. Ligeledes ænser du nok, at vores restaurant på Vesterbro også har taget inspiration fra den rustikke, franske indretning.

Du kan således nyde din mad, der smager af Danmark, mens du kan sanse Frankrig omkring dig. Det er ikke kun den mad, vi serverer på Vesterbro, der er taget fra det franske, også vores menukort er prydet af vine fra Jura i Frankrig, såvel som gode eksemplarer fra Tyskland.

Kig forbi til en kulinarisk fryd

Er du blevet inspireret til en middag eller en frokost i vores restaurant, kan du nemt booke et bord her på siden. Har vi endnu ikke overbevist dig om vores gastronomiske kalas, så er du også altid velkommen til at se mere på vores Instagram.