Restaurant Mes logo

Restaurant Vesterbro - Dansk gastronomi på Vesterbrogade

Med gæsten i fokus, former vi en gastronomisk oplevelse, hvor der ikke bliver sparret på hverken personlighed eller kvalitet. På Mes byder vi alle velkommen indenfor til dansk økologi og bæredygtig mad for enhver.

Restaurant Vesterbro

Affordable luxury - midt på Vesterbrogade

Vi elsker den intime madoplevelse, og derfor kræser vi om hver enkelte gæst. Hos os finder du altid eksperimenterende og nytænkende retter, som alle emmer af både håndværk, smag og personlighed. Vores kompetente kokketeam har sans for detaljen, og menuen er derfor ikke blot en fryd for smagsløgene, men også øjet.

Når vi siger “affordable luxury”, mener vi at gøre den dragende madoplevelse af høj kvalitet til noget for alle, på en restaurant på Vesterbro. Du finder derfor vores menu til overkommelige priser, hvor alle kan være med. For os skal luksus være for alle – endda midt på Vesterbrogade.

Restaurant Vesterbro

En dansk, kulinarisk oplevelse med franske undertoner

Hvor de nordiske, sarte smage og anretninger møder det franske køkken med fylde og dybde, finder du Mes’ serveringer. Vores nordiske stil trækker nemlig på franske undertoner i maden og klassiske serveringer fra netop dette lands repetoir. Et sted, hvor simplicitet og højgastronomi mødes.

Midt på det pulserende Vesterbro finder du Mes, vores restaurant på Vesterbrogade 55, som tager danske, økologiske råvarer, fisk, grønt og kød ind på bordet til dig, som de fineste anretninger, smagskombinationer og tilberedninger – alle med respekt for råvaren.

En restaurant på Vesterbro med fokus på sæsonernes gaver

Ikke nok med at benytte danske råvarer af høj kvalitet og økologi, går vi, i vores restaurant på Vesterbrogade, desuden op i sæsonens muligheder og begrænsninger. En menu hos os vil derfor altid afspejle sæsonens gaver, hvorfor vores menukort altid er levende og udvikler sig gennem kalenderåret.

Vi byder desuden også vores gæster på udvalgte, organiske vine fra vores vinmenu, som både rummer konventionelle og organiske vine fra hovedsageligt Tyskland og Jura i Frankrig. Vi elsker at overraske og byde dig på en gastronomisk oplevelse, hvorfor du også kan få sammensat din perfekte smagskombination, i samarbejde med vores kompetente tjener, når det kommer til vinparring.

Spis din frokost og middag på Vesterbrogade 55

Smag på sæsonens råvarer til både frokost og aften hos Mes. Vores affordable luxury er altså mulig at få fingrene og sætte tænderne i, fra frokost til sen aften. Du kan i frokost timerne opleve vores kulnariske 3-retters frokostmenu, som du selvfølgelig kan få i en vegetarisk løsning, hvis det måtte være behovet.

Kommer du forbi vores restaurant på Vesterbro til middagen, i de sene aftentimer, kan vi både byde på en delikat og sirligt anrettet 5-retters menu til 450 kr., samt som et speicaludvalgt A la Carte kort. Dette menukort dækker derfor både den lille sult, såvel som den større appetit.

Tag dit selskab med under armen

Da vi er rykket i nyere lokaler, har vi plads til endnu flere madglade gæster, og derfor kan du invitere et mindre selskab, om det er firmamiddagen, fødselsdagen, jubilæet eller noget helt fjerde, med til gastronomisk oplevelse i nordiske rammer.

På vores restaurant på Vesterbrogade, bidrager vi til at skabe de bedste rammer for en aften, dine gæster sjældent vil glemme. Vi ønsker, at I får en ekstraordinær og luksuriøs restaurantoplevelse, som frister jer til mere. Kontakt os endelig ved booking af større grupper eller selskaber.

Følg en inspirerende dansk/fransk restaurant på Vesterbro

Du kan booke bord på vores cafe Vesterbro allerede i dag, hvis du ønsker at sikre dig en plads til dit selskab, stort som småt. Mangler du lidt fristelser, er du velkommen til at følge os på Instagram, hvor vi løbende opdaterer dig på kokkenes nye, moderne anretninger og serveringer.