Restaurant Mes logo

Spisesteder Vesterbro - Nordisk og organisk gastronomi

Velkommen indenfor på et af de inspirerende spisesteder på Vesterbro. Vi har respekt for det nordiske køkken, men med et twist af franske undertoner. Hos Mes, ønsker vi at gøre luksus affordable og tilgængeligt for alle – og du bydes inden døre på Vesterbrogade, på et spisested med karakter.

spisesteder Vesterbro

Bæredygtige og økologiske råvarer - hele vejen rundt

Fokus, for os, er at servere vores anretninger i nytænkende smagskombinationer med udgangspunkt i bæredygtige og økologiske danske råvarer. Vi byder indenfor til gastronomiske oplevelser, hvor der bliver kræset for detaljen, i alt fra de smukke anretninger til udvalgte vine og service.

Vores menukort tager desuden udgangspunkt i sæsonens råvarer, hvilket derfor definerer, hvad der er at finde på kortet fra gang til gang, når du besøger et af de bedste spisesteder på Vesterbro, Mes. Vores kokke sammensætter løbende menuer, som udvikler sig i form og farver, alt efter sæsonens inspiration.

Ved at dykke ned i vores vinkort finder du desuden flere organiske vine, som vi hovedsageligt har fra Tyskland og Jura i Frankrig.

spisesteder Vesterbro

Spisesteder på Vesterbro - Besøg os fra frokost til aften

Er du sulten til frokost, kan du også besøge vores spisested på Vesterbro til en 3-retters menu. En menu, som tilfredsstiller smagsløgene, men også beroliger øjet, med sine fine små anretninger. Hvis du leder efter spisesteder på Vesterbro til aften, kan vi desuden også hjælpe.

Vi holder åbent fra frokost til aften, og til vores aften service kan du vælge mellem både en 5-retters menu, men du har også mulighed for at tage et nærmere kig på dine favoritter i vores a la carte. Det byder på sæsonens råvarer, som danner rammen om dine serveringer.

Se mere til vores åbningstider her på siden, eller book et bord til både frokost eller aften. Mes er et spisested Vesterbro tilbyder, som formår at skabe harmoniske anretninger, præcis som vi også selv elsker det. En af de bedste restauranter på Vesterbro kan byde på.

Er I få eller flere?

Vi elsker den sociale middag, hvor der er plads til alle. Uanset om I er to til intim middag en torsdag aften, eller om det er 6 eller flere til større middag eller fejring, så rummer vi det. Vi er rykket i nye lokaler på Vesterbrogade, som gør, at vi har mere plads.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at booke til større selskaber. Vi sørger for at skabe den bedste madoplevelse på spisesteder på Vesterbro, som Mes – hvor social dining og samvær møder luksuriøsitet og gastronomi.

Som spisested, kan du forvente kvalitet og højt serviceniveau af os, da vi gør en dyd ud af at skabe en god aften eller frokost for dig og dit selskab. Vores nordiske stil i indretning og anretning giver jer en ekstraordinær oplevelse.

Følg dine spisesteder på Vesterbro og Indre by

For os er mad og gastronomi så stor en del af vores DNA, og derfor har vi en søster restaurant til Mes, som befinder sig i Indre by. Meille har et endnu større fokus på simplicitet, smag og æstetik og nordiske råvarer.

Hvor Mes tager det nordiske og giver det et fransk twist, holder Meille sig helt stilrent til danske smage, nuancer og traditioner. Du kan tjekke begge spisesteder ud på vores Instagram, hvor du finder visuelle smagsprøver på vores gastronomiske verden.

Se mere til vores spisested på Vesterbrogade, Mes Instagram, eller vores søsterrestaurant i Indre by, Meille Instagram.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i begge restauranter, uanset om du befinder dig på Vesterbrogade eller i Indre by. Mes og Meille og vores personale står klar til at byde dig velkommen indenfor til affordable luxury i København.

En gave til dem, der har alt - et spisested med kant

Står du og mangler inspiration til et gavekort til vedkommende, som har alt, kan vi varmt anbefale at give et gavekort til et spisested Vesterbro. Hos Mes tilbyder vi digitale gavekort, hvor du bestemmer, hvilken værdi, du ønsker at give.

På den måde kan du nemt og betænksomt give en gave med et selvvalgt beløb, til en madoplevelse, hos Mes, hvor vedkommende kan komme forbi både til frokost og middag. Du kan desuden købe et gavekort til vores søsterrestaurant, Meille.

Generelt set, er et gavekort til et af de fantastiske spisesteder i området på Vesterbro en god ide, da det ofte er en stor glæde at give dine nærmeste en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Så vil du byde én på en god middag på en af de gode københavnske restauranter – såsom Mes?

Hvad sker ellers, udover de bedste restauranter på Vesterbro?

Det hippe område byder på mange flere ting og aktiviteter, end blot at huse nogle af de bedste restauranter på Vesterbro og i København. Selvom madscenen i dette område er eminent god, og det emmer af liv og udvikling på den gastronomiske scene.

Du finder Kødbyen i denne bydel også, et stenkast fra Vesterbrogade og Vesterbro Torv, hvor vores spisested Mes befinder sig. Derudover kan du, ikke langt derfra, finde både Litauens Plads og Sønder Boulevard – begge solrige spots, propfyldt med liv og energi, ud over det sædvanlige.

Det er ikke blot i de varme sommermåneder, hvor der emmer af københavnske toner og atmosfære. Går du en rolig tur i området en vinteraften, vil du opleve små fuldendte kroge med lys og stemning på de fleste gadehjørner i det skønne område – blandt andet fra nogle af de bedste restauranter på Vesterbro eller et lille diskret spisested.