Restaurant Mes logo

Vesterbro Torv - Kulinarisk oplevelse hos Restaurant Mes

På et hjørne af Vesterbro Torv og Vesterbrogade finder du Restaurant Mes, et epicenter for affordable luxury, som alle kan være med på. Vores menu er altid baseret på sæsonens råvarer, og kvaliteten er altid i top, når vi serverer kulinariske oplevelser til vores gæster.

Vesterbro Torv

Et levende menukort i udvikling

Når du besøger vores restaurant ved Vesterbro Torv, kan du altid være sikker på at kunne nyde de mest friske råvarer, fordi vi følger sæsonernes march gennem året. Vi kan derfor heller ikke garantere, at vi har den samme menu, næste gang du kommer forbi til en frokost eller en middag i København V.

Vores bæredygtige tiltag bunder i de økologiske råvarer, som vi baserer vores mad på, og dette er med til at give netop den høje kvalitet, som vi altid sigter efter. Smagene er harmoniske, retterne æstetiske, og lokalerne inspireret af den rustikke, franske kultur.

Vesterbro Torv

En dansk restaurant med fransk accent på Vesterbro Torv

Selvom vores gastronomiske anretninger altid er lavet på gode, økologiske og bæredygtige danske råvarer, så vil du alligevel kunne finde smage og inspiration fra Frankrig, som især er vores muse. Vores fransk-inspirerede lokaler danner rammerne for den kulinariske oplevelse, vi søger at byde alle vores gæster på Vesterbro Torv.

Vi har da også hentet de bedste vine hjem fra Jura i Frankrig, som vi har sat på menukortet, fordi de klæder vores retter helt eminent. Dertil finder du også andre vine fra blandt andet Tyskland, som er med til at løfte vores retter til et højere niveau. Derfor anbefaler vi også, at du tilvælger en vinmenu til din mad på Restaurant Mes.

Frokost og middag på Vesterbrogade

Du kan både vælge at nyde din frokost og din middag hos os, på Restaurant Mes, for vi tilbyder sæsonbaseret mad fra vores velsammensatte menuer hele dagen. Til frokost på Vesterbro Torv, kan vi byde på en 3-retters menu med forret, hovedret og dessert.

Til middag har vi en aftemenu på Vesterbro. En 5-retters menu med gode danske råvarer, der er sammensat, så retterne, vinene og smagene netop klæder hinanden på bedste vis, samt en A la Carte menu. Ønsker du at nyde vores menu uden kød, har vi også nøje udvalgt en vegetarisk menu, der ligeledes passer godt til vinen og sæsonen.

En restaurant på Vesterbro Torv med plads til alle

Vi går ind for, at den gastronomiske oplevelse ikke kun skal være for den velhavende, men snarere for alle. Derfor arbejder vi også ud fra princippet ‘affordable luxury’, som betyder, at vi har prissat vores menuer sådan, at fleste kan være med. Det er vigtigt for os, at kvalitet kan fås til en god pris.

Du kan således tage din familie eller din partner med til Vesterbro Torv i København V, og få jer en kulinarisk oplevelse af, hvad Danmark har at byde på i alle sæsoner. Vi ønsker, at alle kan være med, og derfor tager vi også gerne både større og mindre selskaber ind. Se også vores artikler omhandlende bar Vesterbro eller brunch Vesterbro lige her.

Ses vi til mad på Restaurant Mes på Vesterbro?

Er du blevet inspireret til en middag i vores rustikke rammer med bæredygtig og velsmagende mad, kan du allerede nu booke et bord til dig og dit selskab. Har du lyst til mere, kan du kigge med på vores Instagram, hvor vi poster billeder fra vores restaurant på Vesterbrogade 55, 1620 København V.