Restaurant Mes logo

Vinbar Vesterbro - Nyd mad og vin hos Restaurant Mes

Er du på udkig efter et godt glas vin, eller måske et par stykker, så kan du med fordel besøge en vinbar på Vesterbro, der kan byde på blandt andet franske og tyske vine. Hos Restaurant Mes går vi nemlig meget op i kvalitet, og derfor kan du også være sikker på at kunne nyde både mad og vin med finesse.

vinbar Vesterbro

Overdådighed til overkommelige priser

Selvom det nok kan lyde dyrt, så vil vi alligevel mene, at vores mad og vin kan serveres til en yderst god pris. Vi går nemlig ind for ‘affordable luxury’, og vi mener, at alle skal have råd til at kunne forkæle sig selv og nogen, man holder af, med kvalitetssikrede anretninger og kolde drikke.

Alle vores anretninger serveres som enestående retter fra vores a la carte menu, men du kan også vælge at prøve vores 5-retters menu til aften, eller vores 3-retter frokostmenu, hvis du ikke blot er på udkig efter et glas vin på en vinbar på Vestebro Torv, men også en god bid mad.

vinbar Vesterbro

Meget mere end en vinbar på Vesterbro

På Vesterbro, nærmere bestemt på hjørnet af Vesterbro Torv og Vesterbrogade, finder du vores lille, rustikke perle, som du kan betragte som en vinbar på en fredag- eller lørdag aften, men i særdeleshed også et lækkert spisested, som du både kan besøge i dags- og aftentimerne.

Hvad end det er frokosten eller aftensmaden, vi kan byde dig velkommen til, kan du være sikker på at få serveret noget lækkert. Vi baserer nemlig vores menukort på sæsonens råvarer, og derfor vil du også opleve, at vores menu ofte ændrer sig, så den kan følge med smagene fra indeværende sæson. Hertil kan du naturligvis finde passende vine af enhver art.

Nyd et glas vin på Vesterbro Torv

Hvis det blot er et glas vin, du er kommet for, så kan du på vores vinbar finde et hav af forskellige vine fra blandt andet Jura i Frankrig, men også fra Tyskland og Californien. Vi har udvalgt vine, som vi synes, der kan noget helt særligt. Derfor er de også gode i kombination med vores forskellige menuer, og vi anbefaler gerne en vin til din mad.

Skal der være lidt at nippe til, når du skal nyde et glas vin eller en flaske med dit selskab, så kan du med fordel vælge vores snack. Det er mindre anretninger, der er lavet på danske og økologiske råvarer, som er udvundet på mest bæredygtige vis. Vi ønsker nemlig også at passe så godt på miljøet, som muligt, og derfor er der netop fokus på dette i vores valg af råvarer.

Tag dit selskab med på en kulinarisk rejse

Hvad end det er med en ven eller bekendt, med familien eller et større selskab, så har vi omgivelserne og ressourcerne til at rumme jer. Vi kan både sørge for vegetariske alternativer, ekstra borde og stole, og så rummer vi også gerne en fødselsdag eller en anden fejring i vores restaurant med vinbar på Vesterbro Torv.

Du kan allerede nu booke et bord til vores gastronomiske oplevelser, som du sent vil glemme. Tag også gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere i forhold til selskaber. Vi ses på Vesterbrogade 55, 1620 København V.

Tag gerne et sneak peak på vores Instagram inden dit besøg.